Én


en

Ha erre a menüpontra kattintottál, akkor minden bizonnyal érdekel, hogy ki vagyok én? Apuka, férj, és fotós egyben. Ugyanolyan egyszerű ember, mint bárki más. Miért foglalkozom esküvő fotózással?
Szeretem megismerni a párokat, átbeszélni a terveiket, segíteni nekik mindenben amiben tudok, végig kísérni őket az esküvőjük napján, biztatni és bátorítani őket, megörökíteni a legfontosabb pillanatokat, egy mosollyal támogatni őket amikor az oltár előtt állnak, megmutatni nekik azokat a pillanatokat amiket nem láthattak.
Esküvők mellett egyéb családi események, portrék, portfóliók, tárgyak, épületek és események fotózását is szívesen vállalom.

Miért válassz engem a fotósodnak? Mert megbízhatsz bennem!

Ha szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot, azt az alábbi elérhetőségek bármelyikén megteheted.

Kékes Marcell
marcell.kekes@i-studio.hu
+36/20-46-00-670


If you have clicked on this menu you are certanly interested in who am I? I’m a daddy, a husband and a photographer. A simple man as anyone else. Why do I shoot weddings?
I like to get know the couples, talk about their plans, helping them in everything that I can, following them on their wedding day, encourage them, take a photo about the most important moments, support the couple with a smile in front of the altar, show them the moments they could not see.
I’m also happy to shoot family events, portraits, portfolios, objects, buildings.

Why you would pick me? Simply because you can trust in me!

Marcell Kékes
marcell.kekes@i-studio.hu
+36/20-46-00-670